Asar Deresinin Kenarına Kapalı Araç Otoparkı!

Belediye başkanımız İsmail Bayram Burhaniye mahallesinde, eski Özel İdaresi binasının kuzey doğusuna katlı otopark yapmıştı. Ne kadar kullanışlı veya değil bilemem ama yeri nisbeten uygundu.

Eski hal binasının olduğu yere kocaman bir inşaat yapıldı. İş merkezi olarak kullanılıyor. Ne kadar doğru olduğunu bilemem ama Aydınpınar köprüsünün orayı adeta boğdu.

Asar deresinin güney tarafına katlı araç otoparkı yapılacağı söylentileri dolaşmakta. Oraya katlı araç otoparkı yapılacağı söylentileri doğru ise yeri uygun mudur? Hava kirliliğinin yoğun olduğu ilimizde Asar deresinin kenarları binalarla doldurulursa hava sirkülasyonuna bir zararı olmaz mı?

Cami Çıkışı Camilere ve Şehir Merkezinde Yardım Toplayanlar!

Müslümanlar ezan okunduğunda tabii olarak camiye namaz kılmak için girerler. Son günlerde bir moda çıktı. Cami çıkışında, yeni yapılmakta olan camiler için yardım toplamak. Elinde makbuz olan kişi, dernek yöneticisi veya dernek görevlileri. Cemaat ile karşı karşıya kalmakta!

Yine son günlerde şehir merkezinde, Ziraat Bankası ile Cedidiye camii arasında kalan mesafede insanların önüne geçerek, yardım toplayan bayanlar görülmekte!

Konu, cami veya hayır kurumları olduğu için hassas bir konu. İyi ama bu durum normal mi?

Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Yeni Binasına Neden Taşınmıyor?

Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) için yeni bir bina yapıldı. Yeni yapılan bina Soğancıda bulunan Yüksek Okul öğrenci yurdunun hemen arkasında.

İnşaatın yapımı bitti. Bildiğim kadarı ile geçici kabul de yapıldı. İnşaatın yapımında herhangi bir problemin olmadığını duyuyorum. Gördüğüm kadarı ile yolu da asfaltlanmış. Devlet yapmış olduğu bina için herhalde malzeme alım parası da göndermiştir. Eee o zaman problem nerede? Hoşçakalın.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.