MELENSU PARK PROJESİ

Belediye Başkanımız Mehmet Keleş 30 Mart 2014 seçimlerinden önce,  belediye başkanı olursa gerçekleştireceği projelerden bir tanesi de Melen Park projesiydi. Çalışmalar nihayet geçtiğimiz günlerde başladı. Proje, D-100 karayolu üzerinde bulunan Küçük Melen köprüsü ile yeni yapılan Mamure köprüsü arasında gerçekleştirilecek. Küçük melenin güney tarafı, yani Melen suyunun sağ tarafı Mamure köyü yoluna kadar, sol tarafı ise belli bir yere kadar bir alanda zemin düzeltme çalışmalarına başlandı. ?Melen Park Projesi? yaklaşık 80 dönümlük bir alanı kapsıyor.

Düzeltilen bu alan içinde yürüyüş yolları, bisiklet yolu, spor alanları, su sporları, kapalı yüzme havuzu, kafeterya, amfi tiyatro, lunapark, aqua park, kır düğünü evleri, Düzceli?lerin hafta sonları gidip eğlenebilecekleri çamlık alanlar, oyun parkı vb. gibi göze hoş gelen insan ihtiyacına yönelik güzel bir projenin yapımına başlandı.

Aynı projenin içinde ?Rubber Dam? (Şişme savak-lastik baraj) sistemi de yer alacak. Kurulacak bu sistemden enerji üretilecek. Üretilecek enerji ile ?Melen Park Projesinde? kurulacak olan tesislerin ve park alanının aydınlatılması, elde edilecek bu enerji ile karşılanacak.

?Melen Park Projesi? Düzce?nin geleceğidir. Bu proje gerçekleştirildiğinde İstanbul istikametinden gelenler için burası prestij bir yer olacak. Küçük Melen köprüsü ile Mamure köprüsü arası şenlenecek. Bu proje ile ilk defa Düzce?nin değiştiği görülecek. Prestij bir yer olacak.

İstanbul Caddesi Araç Trafiğine mi Kapatılacak?

Bolu iline gidenler bilir. Bolu belediyesi şehir merkezini araç trafiğine kapatmış. Her taraf yayaya ait olmuş. Gaziantep Caddesi veya Spor Sokak gibi olmuş. Her taraf çok hareketli olmuş. Güzel olmamış mı?

İstanbul Caddesi araç trafiğine kapatılsa nasıl olur gibi sözler duymaya başladım. Gerçekten Düzce?deki İstanbul Caddesi araç trafiğine kapatılır, tamamen yayalara açılırsa nasıl olur?

Hoşçakalın.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.