İl Emniyet Müdürümüz İsmail Hakkı Akyüz bir başka il?e atandı!

26.10.2016 tarih ve 29869 sayılı Resmi gazetede, 25.10.2016 tarih ve 2016/759 sayılı İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 59 ilin emniyet müdürleri değiştirildi. Düzce il Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz Kırşehir Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi. Düzce İl Emniyet müdürlüğü görevine ise Polis Baş Müfettişi Hüseyin Deniz atandı.

Emniyet müdürümüz İsmail Hakkı Akyüz ilimize ilk defa Emniyet Müdürü olarak atanmış ve 05.05.2014 tarihinde görevine başlamıştı. İlimizde yaklaşık 30 ay görev yaptı.

Emniyet müdürümüz ilimizde göreve başladığı günden beri vatandaşın içinde oldu. İyi bir idareciydi. STK?lar ile iç içe oldu. Esnafla, basınla arası çok iyiydi. Vakit buldukça halkın bayramında, düğününde, cenazesinde, mevlidinde, önemli günlerinde hep birlikte oldu.

Sayın müdürümüzle zaman zaman bazı ortamlarda beraber olma şansım oldu. Makamına gittiğimiz zamanlar da olmuştu. Kendisi kibar, mütevazi, son derece samimi ve işini seven bir kişilikti. Bir zamanlar, Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi ile bir arkadaşın probleminin çözümü için kendisini ziyaret etmiştik. Konuyu kendisine anlatmıştık. Bizleri dikkatle dinlemiş ve elinden geleni yaptığına şahit olmuştuk. Her karşılaştığımızda da hal ve hatırımızı sormuştu. Bu davranışınız hemen her vatandaşımız için aynıydı.

Her fani gibi devlet memurluğu da, görevler de gelip geçicidir. Bugün Düzce?de, yarın bir başka ilde.

?Dünya malı hepten, gayrı menkuldür. Menkul olan yalnızca hayır, hasenat ve güzel amellerimizdir? Önemli olan Şair Baki?nin dediği gibi "Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş??

Sayın Müdürüm, 

Düzce halkı sizden memnun ve sizi hiç unutmayacak. Görevinizdeki başarınız ve mütevazi kişiliğiniz her zaman akıllarda kalacak.

Atandığınız ildeki göreviniz hayırlı olsun.

Saygılarımla?

Hoşça kalın.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.