Muncurlu Orman İşletme Deposu-Karaca Deresi Kenarı-Bisiklet Yolları!

Muncurlu Orman İşletme Deposundaki Eski Araçlar!

 Muncurlu köyünde eski ilkokulun doğu tarafında Orman İşletmesine ait depoda bir sürü eski araç bulunmaktadır. Kamyon, kamyonet, minibüs, traktör vb. Ne ararsan var. Yıllardır orada ve açıkta, yağmurda, karda özel olarak sanki çürütülmeye terk edilmiş bir şekilde bekletiliyor. Neden? Yok mu bu işin bir çaresi ya? Satılabiliyorsa satılsın. Demirbaş ise düşülsün.

 O arazi de artık değerlendirilsin. Orman İşletme binası şehir merkezinden oraya alınsa nasıl olur? Hakikaten nasıl olur?

 Kurumlarla ilgi zaman zaman yazdığım yazılarda hep şunu dile getiriyorum. Belediyenin herhangi bir mahallesindeki bir çukuru da belediye başkanı görmez ki! İlgili şube müdürünün görmesi gerekir diye yazarım. Bu işi de illa ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?a mı söyleyelim yani! Her iş ile Belediye başkanı, vali, bakan, başbakan, Cumhurbaşkanı ilgilenmez ki!

 Karaca Deresi Kenarındaki Balçık!

 Karaca Deresi ve Asar Deresindeki ıslah çalışmaları yapılırken derelerden çıkarılan balçıklar derelerin kenarlarına konmuş. O balçıkların oradan taşınması gerek miyor mu? Onları belediye mi ilgili yoksa o işi yapan Müteahhit mi taşımalıdır?

 Bisiklet Yolları İçin Teşekkür Ama?!

 Düzce Belediye Başkan Mehmet Keleş seçim propagandalarında Bisiklet yolları yapacağını söylemişti. Sözünü tuttu gibi görünüyor.  Bisiklet yolları Çoban mevkiinden Konuralp Mahallesi istikametine doğru belli yere kadar sağ ve sol tarafa yapılmış. Aziziye mahallesindeki yeni yapılmış olan Emniyet Müdürlüğünün önü ve yeni yapılmış bulunan Atatürk Devlet hastanesinin çevresinde de yapılmış. Memursen Konutları bulvarına yapılmış.

 Fakat inanılması oldukça zor ama ?Salı pazarının? oradaki bisiklet yolu vatandaşa satış yapabilirsiniz izni verilmiş. Yani kiraya verilmiş ve bisiklet yolu işgal edilmiş. Belli ki orada bir yanlışlık söz konusu!

 Hoşça kalın.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.