Referandumdan ?Evet? Çıktı!

16 Nisan 2017 tarihinde Türkiye?de Anayasa değişikliği için referandum yapıldı. Sonuç: %51.4 ?Evet?, %48.6 ?Hayır? oyu çıktı. İnşaallah bu sonuç memleketimiz için hayırlı olur. Yok efendim şöyle olmuş da, böyle olmuş da ?Evet? çıkmış. Aslında ?Hayır? oyu çokmuş da bilmem ne! Referandum sonuçlarının geçerliliği %50+1?dir. Yapılan bu referandumda ise evet oylarının sayısı %50+ 1.379.934?dür!

10 Ağustos 2014 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde 21.000.143 kişinin oyu ve %51.79 oy oranı ile halk Recep Tayyip Erdoğan?ı Cumhurbaşkanı yapmıştı.

16 Nisan 2017 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan?ın başını çektiği 18 maddelik Anayasa değişikliği için yapılan referandumda halk %51.4 oy oranı ile 25.157.025 kişi ?Evet? oyu vermiştir. Yani Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 2014 yılına göre oylarını 4.156.882 kişi daha artırmıştır! Bu sonuç memleketimiz ve milletimiz için inşaallah hayırlı olacaktır.

Camilerde Bayanlara Ait wc ve Şadırvanlar Ne Durumda!

Camilerde bayanlara ait wc ve şadırvanlarda düzenleme yapıldı mı? Oraları nasıl olsa bayanlar kullanıyor kimse bakmaz, kontrol de etmez düşüncesiyle biraz ilgisiz mi kalıyor acaba?

Düzce?nin Merkez Camisi olarak bilinen Büyük Camide bayanlar neden bodrum katta namaz kılmak zorunda bırakılıyor. Bayanlar namazlarını ya zemin katta belli bir yerde, ya da ikinci katta belirlenen bir yerde kılsınlar! Olmaz mı?

Okul Bahçelerine Spor Salonları Yapılsın!

Okul bahçelerine özel kişiler tarafından spor salonları yaptırılsın. Giriş çıkışlar ayrı olsun. Salonu yaptıran kişi veya şirket yapılacak anlaşma gereği okula belli bir süre belli bir ücret ödesin. Salonu gündüz okullar kullansın, gece ise işletmeci kullansın. Belli bir sürenin sonunda da salon tamamen okulun kullanımına bırakılsın. Yani yap -işlet devret modeli. Olmaz mı? Bu fikir geliştirilebilir.

Sprey Boya Otobüs Duraklarını Çirkinleştirmek İçin midir?

Zaman zaman otobüs duraklarının, bahçe duvarlarının, yol kenarındaki meskenlerin veya bazı yerlerin ?Sprey Boya? dediğimiz boyalarla çeşitli yazılar yazılarak kirletildiğini görüyorum. Bunun önüne nasıl geçilecek?

 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.