Belediye ve Karayollarına Teşekkür!

Otoban bağlantı yolu gişeler civarında sis lambaları neden yok?

Yeni açılan otoban bağlantı yolundan Düzce?den Ankara ve İstanbul istikametine gitmek isteyen araç sahipleri sisli havalarda çıkış gişelerine varmadan yapılan iki adet kavşaktan geçmek zorunda kalıyor ve bu araçlar yan taraflarda olması gereken aydınlatma sis lambaları olmadığından kavşak kenarındaki bariyerlere çarpıyorlar.

Gişelere varmadan en az 300 m. önceden olması gereken işaret çizgi veya levhaları, yol kenarlarında olması gereken fosforlu lambalar, sis lambaları veya Aydınlatma lambaları adı her neyse neden yok veya eksik? Ne zaman giderilecek o eksiklikler?

Yön levhaları maalesef yetersiz!

Düzce otoban gişelerinden giriş yapan, yeni açılan otoban bağlantı yolunu takip ederek çoban kavşağına dönüş yapmayıp kuzey çevre yolu istikametine giderek ve kuzey çevre yolunu kullanarak Akçakoca, Yığılca, Alaplı, Ereğli, Zonguldak il veya adı geçen ilçelere gitmek isteyen araçlar, kuzey çevre yolunun alt geçidini kullanarak hangi istikamete gidecek? Kuzey çevre yoluna yaklaşan araçların, alt geçidi kullanmadan önce özellikle sol tarafta uygun bir yere yerleştirilmiş olan ve sürücülerin çok rahat bir şekilde görebileceği bir yön tabelası neden yok?

Yine Akçakoca, Yığılca, Alaplı, Ereğli, Zonguldak istikametinden gelen araçlar, D-655 karayolundan kuzey çevre yoluna giriş yaptıklarında Kazukoğlu Mahallesi istikametine yaklaştığında yan yola giriş yaparak, kalıcı konutlar bağlantı yoluna dönüşte sağ tarafta, otoban bağlantı yoluna gider tabelası veya Ankara, İstanbul tabelaları neden yok?

Belediye ve Karayollarına teşekkür!

28.11.2018 tarihli ?TEM otoban bağlantı yolundaki yön tabelaları neden aşağıda??başlıklı köşe yazısında, ?Düzce Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesinin doğu tarafından Şehirlerarası Otobüs Terminaline doğru, alt yolda sağ tarafa konulmuş olan 4 adet yön tabelası vardı. Yine yolun sol tarafında da tabelalar aynı şekilde konulmuştu. O tabelalar gelip geçen vatandaşların kafasına, araçların da aynalarına değecek şekilde mi takılması gerekiyordu? O tabelalar biraz daha yükseğe takılamaz mıydı?? diye yazmıştım.

Yazıda sözünü ettiğim trafik yön tabelaları Düzce Belediyesinin, Karayolları idaresini bu konuda bilgilendirmesi ve yönlendirmesi sonucunda yerinden sökülerek gidiş-geliş istikametinde hem sağ tarafa, hem de biraz daha yükseğe alınmış. Yolun her iki tarafında da aynı düzeltme yapılmış. Düzce Belediyesine ilgisinden ve Karayolları idaresinin de gereğini hiç vakit kaybetmeden yapmasından dolayı her iki kuruma da teşekkür ediyorum. Hoşçakalın.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.