Düzpaş’tan 10 bin imza-Şakadan hiç hoşlanmam!

Düzpaş marketler grubundan 10 bin imza!

Geçtiğimiz hafta YHT için imza kampanyası başlatılmıştı. Düzpaş marketler zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kurt 10 günde 10.000 imza toplamış! YHT’nin ilimizden geçmesi için birçoğumuzun bildiği gibi birçok işyeri imza kampanyası başlatmıştı. Markette imza atılır mıymış gibi sözler de söylemiştik. Vatandaş imza atmak için özel olarak neden markete gitsin ki? İnsanlar hergün alışveriş için markete gitmiyorlar mı? Gitmişken de hangi market olursa olsun vatandaşın önüne YHT ile ilgili konulan formu imzalar. Olay bu kadar basit!

Hangi market başlatırsa başlatsın bu imza kampanyasını farketmez. Market kendi müşterisine Düzce’mizin geleceği için, imza atması için sadece ricada bulunur. Ne var bunda? İmza kampanyası işini ciddiye alan tüm iş yerleri bu işi mecburmuş gibi kendisine görev kabul etti, kampanyaya katıldılar ve kampanya hala devam ediyor. İmza kampanyası için biz ne yapıyoruz ona bakalım.

Adam aracına binmiş almış yanına eşini çocuklarını, aracının arızası için gitmiş aldığı otomobilin servisine. Gitmişken de orada YHT ile ilgili önüne konulan imza kampanyası formunu imzalamış. Oradan çıkmış gitmiş bir konfeksiyon mağazasına. Yapılan alışverişten sonra orada da koymuşlar önüne yine YHT ile ilgili imza formunu. Oğlu da onu imzalamış. Eve giderken uğramışlar markete. Oradan da yapmışlar alışverişlerini. Orada da yine müşterinin önüne konulan YHT ile ilgili imza formunu bu sefer evin annesi imzalamış. Marketten çıkmışlar, gelmişler eve. Ne var bunda? Ne oldu herkes gittiği yerde attı birer imza. O işyerlerine o vatandaşlar imza atmaya mı gitmişlerdi, yoksa gitmişken mi atmış oldular imzalarını?

Prof. Dr. Ayhan Şamandar hocadan aldığım bilgilere göre Düzpaş marketler zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kurt 10.000 imzayı toplamış. Prof. Dr. Ayhan Şamandar Bey’in ifadesine göre 8 bin imza da kendisinde olduğunu söyledi. Şu anda toplam 18 bin imza hazır halde. Yine Prof. Dr. Ayhan Şamandar beyin ifadesine göre 07.01.2020 tarihi itibarı ile Simge Otomotiv FIAT Yetkili Bayi 1000, Özenler Hyundai Otomotiv 800, Emre Durmazoğlu 1500 imza toplamış ve kampanya hala devam ediyor. Gerek Şenol Kurt’u, gerekse emeği geçen tüm esnafları, bu imza kampanyasına gönül veren herkesi tebrik ediyorum. YHT Düzce’den geçermiş geçmezmiş o iş bizim işimiz değil. Geçmesi için biz gerekeni yapalım yeter. Gerisi devleti ilgilendirir. Bu YHT, istenirse Mudurnu-Saçmalıpınar tarafından, istenirse Düzce’den geçirilebiliyorsa neden Düzce’den geçmesin ki? Verilen mücadele bu. Ben bunu böyle anlıyorum.

***

Şakadan hiç hoşlanmam!

Nasrettin Hoca pazarda dalgın yürüyormuş. Etrafındaki esnafları seyrediyor. Bu sırada ensesine bir tokat geliyor. Hoca tökezlemiş bir kaç adım sendelemiş neyse toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını dönmüş. Bir bakmış ki hocanın 2 katı büyüklüğünde uzun boylu ve geniş yapılı bir adam. Hoca durmuş bir yutkunmuş önce,

Sonra: Bana sen mi vurdun? Demiş adama.

Adam: Ben vurdum lan ne olacak? Demiş.

Hoca: Şakadan mı vurdun ciddiden mi? Demiş.

Adam: Ciddi vurdum napacaksın?

Hoca: Aman aman öyle olsun... Çünkü şakadan hiç hoşlanmam da! Hoşça kalın.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.