Öğretmenlerimize Huzurlu Bir Yaşam İmkanı Sağlamalıyız

Öğretmenlerimize Huzurlu Bir Yaşam İmkanı Sağlamalıyız

Öğretmenlerimize Huzurlu Bir Yaşam İmkanı Sağlamalıyız

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesillerin yetişmesi için, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür öğretmenlerimizin istek ve taleplerini dinlemek ve daha huzurlu bir yaşam imkanı sağlamak zorundayız” dedi.


Öğretmenlerin geleceğin Umudu olduğunu söyleyen Er, “Hiç bir güçlük karşısında yılmayan, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı baş eğmeyen, hamaseti bırakıp sabır ve metanet içinde çalışan, her türlü fedakârlığı göze alan nesillerin yetiştirilmesi öğretmenlerimize bağlıdır. Yani tüm geleceğimiz öğretmenlerimize bağlıdır. Bu nedenle öğretmenlerin istek ve taleplerini dinlemek ve bugüne kadar verilen sözleri yerine getirmek önemlidir” dedi.
 Er, “Bugün eğer toplumumuz birbirine saygılı bireylerden oluşsun istiyorsak,  eğer çevreye duyarlı bir toplum arzuluyorsak,  eğer hak ve adalet duygusu gelişmiş, hukukuna, cumhuriyetine, bağımsızlığına, özgürlüğüne sahip çıkan bir millet istiyorsak, eğitimin ne olduğunu ve eğitimcinin kim olduğunu bir kez daha anlamak zorundayız. Başöğretmen Mustafa  Kemal Atatürk’ün “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir” sözü sanırım başka hiçbir söze gerek bırakmamaktadır. Bu gün vesilesi ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, sadece okuma yazma öğreten değil, hakkı öğreten, hukuku öğreten, cumhuriyetin ne olduğunu öğreten öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.