Atatürk Güçlü Ve Yıkılmaz Bir Cumhuriyet Kurmuştur

Atatürk Güçlü Ve Yıkılmaz Bir Cumhuriyet Kurmuştur

Atatürk Güçlü Ve Yıkılmaz Bir Cumhuriyet Kurmuştur

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün 83. ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.


Er mesajında Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 83. yılında rahmet, minnet ve şükranla andığını belirterek, “Bir lider düşünün ki, ebediyete intikal edişinden 83  yıl sonra bile bırakın Türkiye'yi yeryüzünde hayatta olan tüm liderlerden daha çok sevilsin, daha çok özlensin ve ona olan bağlılık her yıl daha da artsın. İşte o liderin adı Mustafa Kemal Atatürk'tür. Herkesin 'ülke elden gitti, artık bir sömürge ülkesi olacağız' dediği anda o, müthiş öngörüsü, eşsiz askeri zekası ve tarifsiz vatan sevgisiyle, dünya tarihinin gördüğü en büyük bağımsızlık mücadelesini başlatmış ve işgal edilmiş, tüm kaynakları ele geçirilmiş 'hasta adam' olarak nitelendirilen bitik bir Osmanlı'dan güçlü ve yıkılmaz bir cumhuriyet kurmuştur" dedi.


Er, “Ülkemizin içinden geçmekte olduğu zorlu süreçte her geçen gün O'nun büyük dehası ile kurduğu Cumhuriyetin ve mimarı olduğu demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin ne kadar önemli olduğu daha iyi anlaşılmaktadır. Atatürk bize öncelikle ümit etmeyi, hiç yılmamayı ve çok çalışmayı öğretti. Bizlerde O’nun bizler için açtığı bu yolda hiç yılmadan ve ümidimizi yitirmeden çalışacağız. Bu duygularla; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 83. yılında bir kez daha özlem ve saygıyla anıyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.