İyi Parti Kapı Kapı Geziyor

İyi Parti Kapı Kapı Geziyor

İyi Parti Kapı Kapı Geziyor

İYİ Parti Düzce Teşkilatları saha çalışmalarına “Kapı Siyaseti” uygulaması ile devam etti. İYİ Partili kadınlar Konuralp’te kapı kapı dolaşarak nabız yokladı.

Konuralp’te gerçekleştirilen çalışma ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Nuran Sayman “Seçmenlerimiz ile bir araya gelmek, partimizi ve Düzce Teşkilatımızı; ülkenin yaşadığı sorunlarla ilgili çözüm önerilerimizi hemşehrilerimiz ile yüz yüze diyalog kurarak paylaşıyoruz. Evlerine misafir oluyor siyasetin asli unsuru olan insan odaklı çalışmalarımızı uzun süredir hiç ara vermeden sürdürüyoruz.

Bir yandan il başkanımız eşliğinde  yaptığımız hane ziyaretleri , bir yandan da sahada insanımız ile samimiyet odaklı yaptığımız çalışmalara çok uzun sürenle devam ediyoruz. Sistemli, istikrarlı ve tüm birimlerimizin  büyük bir hevesle, sadece memleketimiz daha iyi yönetilsin diye, yaptığı tüm bu çalışmaların teşkilatımızı ve partimizi başarıya taşıyacağına inanıyoruz. Düzce Teşkilatı olarak çok çalışıyoruz ve de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığı parti politikalarını içeren broşürler eşliğinde Düzceliler ile bir araya gelip siyasi amaçlarını ve fikirlerini paylaşmaya devam edeceklerini belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
12.10.2022
13:14

iyi partinin güzel insanları. Allah hepinize sağlıklı ve hayırlı ömürler versin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,27
karadenizli
3.10.2022
10:58

İyi parti her zaman halkın yanında olmuştur. Başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,22
düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.