Düzce Turizmi İçin Önemli Bir Adım: Yaylagöl Uluslararası Kamp Merkezi

Düzce Turizmi İçin Önemli Bir Adım: Yaylagöl Uluslararası Kamp Merkezi

Düzce Turizmi İçin Önemli Bir Adım: Yaylagöl Uluslararası Kamp Merkezi

Düzce, turizmde büyük bir atağa kalktı. Şehir, turizm potansiyelini artırmak ve Düzce'yi bir turizm merkezi haline getirmek amacıyla önemli adımlar atıyor. Bu bağlamda, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Faruk Özlü, TSO Başkanı Erdoğan Bıyık ve diğer yetkililer, şehrin dört bir yanına yapılan turizm yatırımlarını bibr bir hataya geçiriyor.

Son olarak,Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan  Yeşilay tarafından üstlenilen ve "Üçgöller Turizm Destinasyon" projesinin önemli bir parçası olan Yaylagöl Uluslararası Kamp Merkezi, dikkat çekici bir gelişme olarak öne çıktı. Düzce İl Özel İdaresi tarafından sürdürülen üstyapı çalışmaları, Vali Selçuk Aslan ve beraberindeki heyet tarafından yerinde incelendi. Yetkililer, yapılan çalışmalar ve projeyle ilgili detaylı bilgi aldı.

Bu tür projeler, Düzce'nin turizm sektöründeki potansiyelini artırarak bölgeye gelen ziyaretçi sayısını artırmayı ve ekonomik kalkınmayı desteklemeyi hedefliyor. Düzce'nin turizm alanındaki bu yenilikçi adımları, şehri bölgesel bir cazibe merkezi haline getirme yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.Projenin 1. Etabında Düzce Yaylagöl Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi projesi kapsamında; 180 dönüm arazi üzerine yapılacak Yeşilay Uluslararası Gençlik Merkezi ihalesi kapsamında alt yapı çalışmaları idari bina, sağlık binası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, futbol, voleybol, basketbol, tenis sahaları, paintball alanı, macerapark alanı, kır kahvesi, kır lokantası, kır evi(28 adet), karavan kampı birimi(24 adet), çadır kampı birimi (30 adet), ibadethane, VIP villa(3 adet), toplantısalonu, eğitmen lojmanı, amfi tiyatro (500 kişilik), yüzme havuzu ve su sporları merkezi yapılacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.09.2024
16:17

Neresi burası ?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.