Sinan Ateş cinayetinde ismi geçen Olcay Kılavuz, TBMM’deki danışmanlık görevinden alındı

Sinan Ateş cinayetinde ismi geçen Olcay Kılavuz, TBMM’deki danışmanlık görevinden alındı

Sinan Ateş cinayetinde ismi geçen Olcay Kılavuz, TBMM’deki danışmanlık görevinden alındı

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle gündeme gelen eski MHP milletvekili Olcay Kılavuz, Devlet Bahçeli'nin danışmanlığı görevinden alındı. Gelişmenin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile MHP lideri Bahçeli'nin görüşmesi sonrası gerçekleşmesi dikkat çekti. Kılavuz, aylar sonra cinayetle ilgili konuşarak "Böyle şerefsiz bir olayın içerisinde bulunacak kadar şerefsiz biri değilim." demişti.

30 Aralık 2022'de eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'e düzenlenen suikastta hakkında farklı iddialar olan MHP eski Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin danışmanlığı görevinden alındı.

 

İÇİŞLERİ BAKANI İLE BAHÇELİ'NİN GÖRÜŞMESİ SONRASI GÖREVDEN ALINDI

Sinan Ateş cinayetinde tetikçi Eray Özyağcı'yı kaçıran Tolgahan Demirbaş'ın gözaltına alındığı evin kendisine ait olduğu iddialarıyla gündeme gelen MHP'li Olcay Kılavuz'la ilgili kritik bir gelişme yaşandı. Kılavuz'un Bahçeli'ye yaptığı danışmanlık görevine son verildi.

Gelişmenin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin TBMM'deki görüşmesi sonrasında gerçekleşmesi ise dikkat çekti. Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla MHP lideriyle görüşerek Bahçeli'nin daha önce sorduğu Ayhan Bora Kaplan davası başta olmak üzere İçişleri Bakanlığı'nın sorumluluğundaki öne çıkan konularla ilgili bilgi vermişti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.