MHP’den Vali Atay’a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı İlhami Caboğlu ve yeni yönetime seçilen başkan yardımcıları ve yönetimi Düzce valisi Cevdet Atay’ı ziyaret etti. Kongre sonrası yapılan ziyarette ise Düzce’nin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Milliyetçi Hareket Partisi yapılan pandemi dönemine rastlayan olağan kongre sonrasında ilk ziyaretini Vali Cevdet Atay’a yaptı. İl Başkanı İlhami Caboğlu, Başkan yardımcıları Erdoğan Bıyık, Cem Doğan Cebeci ile Yönetim Kurulu üyesi Yasemin Mısır Öztürk’ün katıldığı ziyarette Düzce’nin sorunları masaya yatırıldı. Özellikle son yılların en yoğun kar yağışı ve karla mücadele ile şehirde yaşanan hava kirliliği’nin konuşulduğu ziyarette çözüm önerileri dile getirildi.

Pandemi nedeniyle ziyaretlerini asgari seviyede tuttuklarını dile getiren MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu; “MHP teşkilatı olarak hem sayın valimize hayırlı olsun dedik. Hem de kongre sonrasında ilk ziyaretimizi yaptık. Düzcemizin sorunlarını aktararak, çözüm yolları noktasında fikir alışverişi yaptık. Ev sahipliğinden dolayı sayın Valimize teşekkür ederiz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.