Sergen Yalçın’dan Transfer Açıklaması: 60 Milyon Euro’luk Avantaj

Sergen Yalçın’dan Transfer Açıklaması: 60 Milyon Euro’luk Avantaj

Sergen Yalçın’dan Transfer Açıklaması: 60 Milyon Euro’luk Avantaj

Tecrübeli teknik adam, transfer çalışmaları ve takımdan ayrılan oyuncularla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Yapılan ayrılıkların abartılmaması gerektiğini söyleyen Yalçın, şu sözleri kullandı:

“Takımdan çok oyuncu ayrıldı ama bu isimlerin bir bölümü zaten planlamamızda yoktu. Çok da önemli kayıplar yaşamadık. İşin ekonomik tarafına bakmak gerekiyor. Sadece Abraham ve Rafa Silva’nın ayrılması, kulübe bundan sonrası için 60 milyon Euro’luk bir avantaj sağladı. Beşiktaş camiası adına ciddi bir değişim süreci yaşıyoruz. Ayrılık konusunda doğru kararlar verdik.”

Sergen Yalçın’ın açıklamaları, Beşiktaş’ta sportif yapılanmanın yanı sıra ekonomik dengeyi önceleyen yeni dönemin sinyali olarak yorumlandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.