Taraftar tepki göstermişti

Taraftar tepki göstermişti

Taraftar tepki göstermişti

Galatasaray'da geçtiğimiz sezonu Westerlo'da kiralık olarak geçiren ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emin Bayram, bonservisiyle takımdan ayrılıyor. Belçika ekibinin sarı-kırmızılılarla genç stoper için yaptığı anlaşma ortaya çıktı. Galatasaraylı taraftarlar transferin detaylarına tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı kulüpten iddialar üzerine açıklama geldi.

Galatasaray'da geçtiğimiz sezonu Westerlo'da kiralık olarak geçiren Emin Bayram, bonservisiyle Belçika ekibine transfer olmaya hazırlanıyor.

2.5 MİLYON EURO'YA AYRILIYOR

Spor Gecesi Digital'de yer alan habere göre; Galatasaray'ın Emin Bayram'ın Westerlo'ya transfer için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli elde edeceği ifade edildi.

Sarı-kırmızılı kulübün sonraki satıştan da yüzde 50 paya sahip olacağı kaydedildi.

GALATASARAY TARAFTARLARINDAN TEPKİ!

Haberin duyulmasının ardından sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada Emin Bayram'ın transferine ve ödenecek bonservis miktarına sert tepki gösterdi.

Belçika'da çok iyi bir sezon geçiren ve dikkatleri üzerine çeken 21 yaşında genç stoperin 2.5 milyon Euro gibi az bir bonservis miktarına satılacağı haberi taraftarları bir hayli kızdırdı.

OZAN KABAK ÖRNEĞİ

Taraftarlar sadece 6 ay forma giyerek 11 milyon Euro'ya transfer olan Ozan Kabak'ı örnek göstererek Emin'in satılmamasını, satılsa da çok daha iyi bir bonservis karşılığında satılmasını istiyor.

Emin için kendilerine bir teklif geldiğini aktaran Hatipoğlu, "Emin Bayram'ın transferiyle ilgili bir anlaşma söz konusu değil. Gelen bir teklif var. Bununla ilgili görüşmeler devam ediyor. Kamuoyunda telaffuz edilen rakamlar doğru değil. Şu an herhangi bir rakam veya şart üzerinde anlaşma yok. Emin ve Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda değerlendirme yapacağız. Emin, altyapımızdan yetişen ve bizim için değerli bir oyuncu. Şu an için imzalanan bir anlaşma bulunmuyor." ifadelerini kullandı.

Galatasaray altyapısından yetişen stoper Emin Bayram, geçen sezon Belçika Jupiler Pro Lig'de Westerlo formasıyla 23 maça çıktı.

24 MAÇTA 1 GOL-2 ASİST

Geçen sezonu Westerlo'da kiralık olarak geçiren 21 yaşındaki Emin Bayram, Belçika temsilcisinde 24 maçta sahaya çıktı ve 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.