Galatasaray, ara transfer döneminde orta sahasını güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda gündemine aldığı ilk isimlerden birinin Trabzonspor forması giyen Christ Inao Oulai olduğu öğrenildi.
Galatasaray’ın, genç futbolcu için bordo-mavili kulüple temas kurduğu ancak Trabzonspor yönetiminin transfere kapıyı kapattığı ifade edildi. Buna rağmen sarı-kırmızılıların, 25 milyon euro + Ahmed Kutucu teklifini masada tuttuğu ve Karadeniz ekibiyle pazarlık kapısını açık bırakmak istediği belirtildi.
Magassa ve Mukau alternatif listede
Oulai transferinin gerçekleşmemesi ihtimaline karşı Galatasaray’ın alternatif isimler üzerinde de çalıştığı kaydedildi. Sarı-kırmızılıların bu kapsamda, West Ham United forması giyen Soungoutou Magassa ile Lille’de oynayan Ngal’ayel Mukau için nabız yokladığı öğrenildi.
Galatasaray’ın, 22 yaşındaki Magassa ve 21 yaşındaki Mukau için satın alma opsiyonlu kiralama formüllerini değerlendirdiği ifade edildi.
Ugarte ve Onyedika’da şartlar zorlanacak
Galatasaray’ın orta saha transferi için listesinde yer alan diğer iki isim ise Manchester United’dan Manuel Ugarte ile Club Brugge forması giyen Raphael Onyedika oldu.
Sarı-kırmızılıların, Ugarte ve Onyedika transferleri için de şartları son ana kadar zorlayacağı, teknik heyetin orta sahaya mutlaka takviye yapılmasını istediği aktarıldı.

