Galatasaray’dan İngiltere’de Çifte Mesai: Bissouma Operasyonu Yeniden Başladı

Galatasaray’dan İngiltere’de Çifte Mesai: Bissouma Operasyonu Yeniden Başladı

Galatasaray’dan İngiltere’de Çifte Mesai: Bissouma Operasyonu Yeniden Başladı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde ilk 8 maçlık periyodun son haftasında Manchester City deplasmanına çıkarken, İngiltere’de yalnızca sahada değil, transferde de yoğun bir mesai harcadı. Sarı-Kırmızılılar’ın Ada’daki temaslarında en dikkat çeken hamle ise Tottenham forması giyen Yves Bissouma için başlatılan girişim oldu.

Sezon başında Malili orta saha ile uzun süre ilgilenen Galatasaray, transferi sonuçlandıramamıştı. Daha sonra Bissouma’nın yaşadığı sakatlık nedeniyle bu dosya rafa kaldırılmıştı. Ancak 29 yaşındaki futbolcu, sakatlık sonrası gösterdiği performansla adeta küllerinden doğdu.

Tottenham’da yeniden takımın en formda isimlerinden biri haline gelen Bissouma, sanki hiç sakatlanmamış gibi orta sahadaki liderliğiyle öne çıktı. Bu çıkış, Galatasaray’ın ilgisini yeniden canlandırdı.

Transferde Sarı-Kırmızılılar’ın elini güçlendiren en önemli detay ise Bissouma’nın sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması. Galatasaray yönetimi, deneyimli futbolcuyu uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmak istiyor. Tottenham cephesi ise oyuncusunu bedelsiz kaybetmemek adına sözleşme yenileme planları yapıyor.

Eğer İngiliz kulübü ara transfer döneminde ayrılığa izin vermezse, Galatasaray’ın Bissouma’yı yüksek bir yıllık ücretle ikna ederek sezon sonunda bonservissiz kadrosuna katmayı planladığı öğrenildi. Transferin akıbetinin 1-2 gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Galatasaray’a yakın kaynaklara göre Bissouma, İstanbul’a gelmeye oldukça sıcak bakıyor. Ancak oyuncunun geçmiş sakatlıkları ve kronik bir sorun ihtimali, Sarı-Kırmızılı yönetimin temkinli hareket etmesine neden oluyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.