İlçede Durmaktan Çok, Şehir Şehir Gezdi

İlçede Durmaktan Çok, Şehir Şehir Gezdi

İlçede Durmaktan Çok, Şehir Şehir Gezdi

Yığılca Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü esnada makam şoförünü işten çıkarıp makam şoförlüğü yapan Rasim Çam, Belediye'nin aracı ile gezmediği şehir kalmadı. İlçede çalışma yapmaktan ziyade Türkiye'nin dört bir yanını makam aracı ile gezen Çam, makam aracını devir ederken hüzünlendiği görüldü.

 
2019 yılında mevcut Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'ten görevi devir alır almaz, makam şoförünü işten çıkaran Rasim Çam, daha önce Belediye'de ki şoförlük kadrosuna geri dönüp kendi makam aracının şoförlüğünü üstlendi. 2017'de sıfır alınan ve görevi devir aldığında 130 bin kilometre de olan araba ile şehir şehir gezdi. Ailesi ile birlikte Türkiye turuna çıkan Rasim Çam, Belediyenin tüm imkanlarını kullanıp araç yakıt masrafını da belediyeye yükledi. Kendisi kullandığı aracı ile en çok Sakarya'nın Karasu ilçesine gittiği ve burada iş görüşmeleri yaptığı iddia edildi. İlçenin parasını Karasu yolunda harcadığı iddia edilen Rasim Çam'ın makam aracı ile 5 yılda 300 bin kilometre yol yaptığı arabayı yeni başkan Selami Savaş'a 473 binde devir ettiği öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.04.2024
18:19

Kim devletin ve akabinde bu milletin parasını malı mülkünü yediyse yiyorsa Allah onlara iyi gün yüzü göstermesin inşallah. Anlamadığım şey ise şu, bu yaptıkları yolsuzluklar neden koltuklarını bıraktıktan sonra açıklanıyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,06
Yazıklar olsun, Allah çıkarsın inşallah
27.04.2024
15:01

yönetimlerde ; Devlet malını kendi çıkarları için kullanan , haram yemekten korkmayan insanlar olduğu müddetçe bu ülkenin ilerledi zor , Allah ıslah etsin diyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%77,78
Düşünen insan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.