Hayri Şen Görevinden Ayrıldı

Hayri Şen Görevinden Ayrıldı

Hayri Şen Görevinden Ayrıldı

Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayri Şen görevinden ayrıldı.

Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamada İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayri Şen'in eşinin rahatsızlığı ve çocuklarının eğitimi sebebiyle ailesini Düzce'ye getiremediği bu sebeple görevinden affını istediği, talebinin Düzce Valiliği tarafından uygun görüldüğü belirtildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.05.2024
11:15

DIŞ GÜÇLER DEVREDE. VALİ KARDEŞİ YOLDA :)

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,06
A.S
8.05.2024
22:33

Düzcede siyasete yada yakınlarının mevkisine sırtını dayayanlar varken Düzce ilerlemez, anılan bir kaç isim var bakın inceleyin Allah rızası için vicdanen yapar deyin de göreyim. Şu an vekalet eden Sayın Vali Yardımcısı devam etmelidir. Yaşanmış Bir örnek ereyim tanıyanlar anlar, adını bilmiyorum, Yığılcanın en uzak köyünün muhtarı yıl olarak 2012 veya 2013 ( 7 göllere yakınmış, ben bilmem, ) yani Düzce siyasetinde çok büyük kriz yaşandı bazı siyasiler o zaman Gölyaka Kaymakamı şu an Yozgat Valisi olan Sayın Mehmet Ali Özkan genel sekreter oldudiye siyasiler zamanın Valisi Adnan Yılmaza baskı yaptılar ancak Vali bey baskılara boyun eğmedi tabi MV. Kaşıkoğlu Valiyi merkeze aldırdı. O zamanın Halk ve muhtarlarına sorun bu drumdan genel sekreter kaymakamdan memnun ama özel idareden memnun değildiler, siyasiler halkın kendilerine mahkum olmalarını istiyor, özel idare çalışanlarının muslumları kısıldı memnun olmadılar, yani menfaate dokunana af yok onlara göre, mülki amirler halka ve devlete hizmet için çalışıyorlar ki şu anki ismi geçenlerden hiç birinin olmaması gerektiğini anlayan anladı zaten.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,11
Vali Yardımcısı devam etmeli
8.05.2024
13:34

İnşallah selim metini genel sekreter yapmak için bir oyun değildir bu istifa. Yoksa Parti'nin oy oranı en aşağıya düşer.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,67
Pek hayra alemet değil
8.05.2024
13:26

Vali beyin kalibresinde olmadığından, buraya kadar dayanabildi. Geç kalınmış bir hareket.. Umarım ''eğitimli, liyakatli ve deneyimli'' biri gelir.. Ezcümle, gelen gideni aratmaz!!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%45,45
Neymiş, Mahkeme Kadı'ya Mülk Değilmiş...
8.05.2024
13:04

Bu kardeşimiz ne üretildi?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%45,28
M.g.


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.