Trabzonspor yönetiminin uzun süredir takip ettiği Karlsbakk transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavililer, Norveçli golcüyü kadro planlamasında Augusto’nun yerine düşünse de bu hamlenin yalnızca olası bir ayrılığa bağlı olmadığı öğrenildi.
Fatih Tekke’den net talep
Teknik Direktör Fatih Tekke’nin Karlsbakk’ı kadroda ısrarla görmek istemesi üzerine yönetim, transfer görüşmelerine hız verdi. Augusto’nun takımda kalması durumunda dahi Trabzonspor’un bu transferden vazgeçmeyeceği belirtiliyor.
Fizik gücüyle fark yaratıyor
Norveç ekibi Sarpsborg forması giyen 1.94 boyundaki Karlsbakk; güçlü fiziği, oyun içindeki hareketliliği ve ceza sahasındaki etkili performansıyla öne çıkıyor. Teknik heyet, genç forvetin özelliklerinin Trabzonspor’un hücum gücünü belirgin şekilde artıracağı görüşünde.
Trabzonspor’un önümüzdeki günlerde Sarpsborg ile resmi temaslarını sıklaştırması ve transfer sürecini somut adımlarla ilerletmesi bekleniyor.

