Lüks Otomobiller Mahalle Arasında Çarpıştı: 4 Yaralı

Lüks Otomobiller Mahalle Arasında Çarpıştı: 4 Yaralı

Düzce’de mahalle arasında lüks otomobiller mahalle arasında çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza Karahacı Musa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 1417. Cadde üzerinde seyir halinde olan Özden E.O. idaresindeki 81 DR 900 plakalı lüks mercedes, 1409. Sokak üzerinden gelen Talha S. idaresindeki 34 VM 7409 plakalı audi marka otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın şiddeti ile Talha S. idaresindeki otomobil bir sitenin bahçe duvarına çarparak durabilirlen, araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine bölgeye gelen Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, sıkışan sürücüyü bulunduğu yerden çıkarak sağlık ekiplerine teslim etti.

Kazada diğer sürücü Özden E.O., yolcular Nadiye A. ve Semanur Ö. ise hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza sebebi ile kontrollü sağlanan yol araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.08.2022
20:43

Geçmiş olsun, tabiki kazanın öncelikli nedeni büyük bir ihtimalle HIZ olsa gerek, bu marka araçlar sağlamlıklarıyla bilinirler ya, demekki ya sağlam değiller, yada çok süratli idiler. Demekki kaza olduğunda Marka olmasının bir önemi yokmuş. Allah sağlık sıhhat versin mal mülk böyle gelir ve gider önemi yoktur , anlayana.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,45
Dağılmışlar, Markalarda kaza yapar
20.08.2022
20:13

Bu sokak boyunca araçlar kokunç hızlı ilerliyor. Caddenin farklı yerlerinde Haftada birkaç kaza oluyor. Ayrıca bu sokak okul zamanı öğrencilerin yürüdüğü güzergah. Hız kesici kasistler gerekiyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,05
Defalarca söyledik


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.