Domuz Eti İddiaları Bakanlığı Harekete Geçirdi

Domuz Eti İddiaları Bakanlığı Harekete Geçirdi

Domuz Eti İddiaları Bakanlığı Harekete Geçirdi

Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı listede, Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarına yemek veren Saydamlar Yemek Firması'nın ürünlerinde domuz eti bulunduğu iddia edildi. Bu gelişmenin ardından, Gençlik ve Spor Bakanlığı duruma müdahale ederek Düzce'deki yurtlarda incelemelerde bulunmak üzere bir heyet gönderdi.

İncelemelerde, Öğrenci Beslenme Hizmetleri Daire Başkanı Celal Uzun ve Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Haluk Tayyip Yetim, Düzce'deki çeşitli yurtları ziyaret etti. Konuralp Kız Öğrenci Yurdu, Zahidül Kevseri Kız Öğrenci Yurdu, Akçakoca Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları, Necla Pekolcay Kız Öğrenci Yurdu, Raziye Begüm Sultan Kız Öğrenci Yurdu ve Aliya İzzet Begoviç Erkek Öğrenci Yurdu'nda yapılan incelemelerde, yetkililer mutfakları detaylı bir şekilde inceledi.

Ziyaret sırasında, öğrencilerle de görüşen heyet, gıda güvenliği konusundaki endişeleri dinleyerek bilgi topladı. Yapılan incelemelerin ardından, alınacak önlemler ve gıda güvenliğinin sağlanması için atılacak adımlar hakkında gerekli çalışmaların başlatılacağı bildirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.