Düzce Panthers Yarı Finalde

Düzce Panthers Yarı Finalde

Düzce Panthers Yarı Finalde

Düzce Üniversitesi korumalı futbol takımı Düzce Panthers, Düzce Üniversitesi Stadı’nda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Vikings takımını ağırladığı maçta 20-8 galip gelerek adını yarı finale yazdırdı.

Düzce Panthers ve Muğla Vikings takımının karşılaşması izleyenlere çekişmeli ve heyecanlı bir mücadele sundu. Maç sonunda skoru 20-8 olarak tamamlayan Düzce Panthers, üstün performansıyla rakibini mağlup etti.

Maçın açılışını Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir yaparken, tribünden de büyük ilgi gören mücadeleyi Rektör Sözbir de izledi. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir Düzce Panthers takımının başarısından dolayı gurur duyduğunu belirtti. Düzce Üniversitesi öğrencilerinin sporda da üstün performans göstermesinin üniversite hedeflerinden biri olduğunu vurgulayan Rektör Sözbir, sporculara tebriklerini iletti.

Yarı finale yükselen Düzce Panthers takımının sporcuları, zorlu maça iyi hazırlandıklarını ve kendilerine destek olan başta Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir olmak üzere Üniversite Yönetimine, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na ve antrenörlerine teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.