Düzcespor Fırsatı Kaçırdı

Düzcespor Penaltılarda Güldü

Düzcespor Fırsatı Kaçırdı

Düzcespor, Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçında normal süresi ve uzatma dakikaları 2-2 sonuçlanan maçta Fethiyespor'a, penaltı atışları sonrası mağlup olarak kupaya 2.turda veda etti.

Fethiye İlçe Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi ekip 36. dakikada Nurettin Çakır'ın golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Düzcespor maçın 66. dakikasında Ramazan Özkabak ile skoru eşitledi. Golün hemen ardından Fethiyespor penaltı kazandı. Düzcespor'lu oyuncular pozisyonun ceza sahası dışında olduğu yönünde uzun süre itiraz etsede hakem kararını değiştirmedi ve kazanılan penaltıda Ahmet Dereli skoru 2-1'e getirdi.

Maçın 81. dakikasında Berkay Ekici attığı şık golle skoru 2-2 yaptı ve maç bu skorla sona erdi.

Uzatma dakikalarında her iki ekipte skoru değiştiremedi ve maç penaltı atışlarına gitti.

İlk iki penaltıda her iki ekipte hata yapmadı. 3. penaltı atışlarında Fethiyespor'da Serdar Deniz Düzcespor'da ise Rıdvan Türker topu direğe nişanladı. 4. penaltılarda iki takımda golü bulurken 5. penaltılarda önce Fethitespor'da Murat Çepel ardından Düzcespor'da Ergün Nazlı'nın vuruşlarında kaleciler başarılı oldu.

Kaçıranın eleneceği seri penaltı atışlarında Düzcespor'da Kağan Özkan kaleciye takılınca Düzcespor Ziraat Türkiye Kupası'na 2.turda veda etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.10.2024
22:44

Düzcespor gerçekten çok büyük fırsatı kaçırdı hem tff gelecek paralar Fethiyespor kazandı Düzcespor başka 3 lige döndü şimdi yine deplasmanda Bornova’yla oynayacak ilçe takımlarını yenemezsek paraları başka takımlar kazanır Düzcespor as yedek takım taktik sistemi disiplinli oynayıp topu hemen kaptırmazsa Düzcespor başarılı olur yeterki kontratak risklerini alsın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,33
Adil kara
8.10.2024
21:54

Ben müsabakayı seyrettim Yazık oldu Düzcespor a. Elenmeyi hakketmedik. Bizim 2 tane futbolcu topu rakip kalecinin üstüne nişanladılar. Çok kötü penaltı kullandılar Belkide futbolculuk kariyerlerinde hiç penaltı kullanmamış olabilirler. veya hiç penaltı çalışmamış olabilirler. Böylesine futbolcuları penaltı atacaklar listesine nasıl yazılır, akla ziyan bir durum. Bu maçı Aspor canlı yayınladı.Düzce ve Düzcespor için çok iyi reklam oldu. Tur atlamamız bize çok yakışırdı.Tur bizim hakkımızdı. Maç boyunca rakibe karşı üstünlük bizdeydi. Hele maçın son dakikalarında Futbolcumuz Berkay ın bir şutunu rakip oyuncu kale çizgisinden çıkardı. Maç uzatmalara kaldığında;Berkay sakatlığından dolayı oynayamadı. Düzcespor için şanssız bir durum oldu. Penaltılar kullanırken Düzcespor için avantajlı bir durum olurdu. Ama tek teselli düzcespor takım oyunu olarak bu maçta iyi oynadı. Gelecek adına ümit verdi. Güven verdi diyebiliriz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%69,57
İbrahim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.