Başkan Özlü :Turizm Birinci Önceliğimiz

“Türkiye’nin Her Yerinden Misafirlerimizi Düzce’ye Davet Ediyoruz”

Düzce’de turizmin geliştirilmesine yönelik önemli çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Aydınpınar’daki dome çadırlar ile Akçakoca’daki tarihi konakların hizmete girdiğini söyledi. Yatırımların süreceğini belirten Başkan Özlü, “Bütün Düzcelileri, İstanbul’dan, Ankara’dan, Türkiye’nin her yerinden misafirlerimizi davet ediyoruz, tesislerimizde konaklamalarını ve yöresel ürünleri değerlendirmelerini rica ediyoruz” dedi.

Kuzeyde denizi ve antik kenti, güneyde yayla ve şelaleleri ile zengin turizm potansiyeline sahip Düzce’de, turizm hizmetlerini çeşitlendirmek amacıyla Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından çalışmalar yürütülüyor. Eşsiz doğal ve kültürel güzelliklere sahip olan kentte, turizm atağına geçen Düzce Belediyesi, uzun yaz tatillerinin yanı sıra, hafta sonu tatilleri ve günübirlik geziler için gelen misafirlerinin beklentisini karşılayacak tesislerini bir bir hizmete açıyor.

DOĞANIN KALBİNDE LÜKS KONAKLAMA

Muhteşem tabiatı ile dikkat çeken ve 5 adet şelale kümesinden oluşan Aydınpınar Şelalesi Tabiat Parkı içerisinde Düzce Belediyesi İştirak Şirketi Beltur tarafından işletilen ve yiyecek-içecek servisi hizmeti sunulan bir restoran bulunuyor. Tabiat parkı içerisindeki 1 bungalov ev ile 9 dome çadır, Beltur’un kaliteli hizmet anlayışıyla lüksten ödün vermeden, doğanın güzellikleri ile vatandaşları buluşturuyor. Düzce manzarasına hakim bir noktada konumlandırılan ve doğa ile iç içe tesisler, dört mevsim konaklama imkanı sunuyor. Proje kapsamında 19 bungalov daha yapılması planlanıyor. Konaklamak isteyen vatandaşlar 0536 777 86 26 numaralı telefonu arayarak rezervasyon oluşturabiliyor.

Düzce’nin denize açılan kapısı ve Türkiye’nin en güzel gün batımı manzarasına sahip sahil kentlerinden Akçakoca İlçesi’nin karakteristik mimariye sahip tarihi noktası Yukarı Mahalle’de bin 236 metrekare arsa içinde yer alan iki tarihi konak ise Ramazan Bayramı’ndan itibaren müşterilerini ağırlamaya başladı. 18 yatak kapasiteli Akçakoca Bey Konaklarında, butik restoran ve kır bahçesi de bulunuyor.

BAŞKAN ÖZLÜ DÜZCE’YE DAVET ETTİ

Düzce Belediyesi olarak turizmin geliştirilmesine yönelik önemli çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Dr. Faruk Özlü, Aydınpınar’da kurulan dome çadırların bütün bayram boyunca dolu olduğunu ve çok büyük beğeni kazandığı söyledi. Aynı zamanda Batı Karadeniz bölgesinin incisi Akçakoca’da da turizm konusunda önemli faaliyetlerde bulunduklarını anlatan Özlü, “Bilindiği üzere Vilayetler Evi’ne ait 2 konak ve oteli Düzce Belediyesi olarak biz devraldık. Konaklarımızı hizmete açtık. Sabah kahvaltısı, yemek ve konaklama hizmeti veriyoruz. Yine otelde tadilat çalışmalarımız sürüyor. Orayı da bu yaz turizmin hizmetine açacağız. Turizm birinci önceliklerimiz arasında. Bu maksatla Düzce Beltur adıyla bir şirket kurmuştuk. Bütün turizm faaliyetlerimizi bu şirket bünyesinde sürdürüyoruz. Bu vesileyle bütün Düzcelileri, İstanbul’dan, Ankara’dan, Türkiye’nin her yerinden misafirlerimizi davet ediyor, tesislerimizde konaklamalarını ve yöresel ürünleri değerlendirmelerini rica ediyoruz, istiyoruz. Düzce’ye ve Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.