Düzce Belediyesi Yörex Fuarında

Düzce Belediyesi Yörex Fuarında

Düzce Belediyesi, bu yıl 9-13 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 13. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'deki yerini aldı. Türkiye'nin dört bir yanından şehir ve kurumların yöresel ürünleri ile yer aldığı fuarda stant açan Düzce Belediyesi coğrafi işaretli ürünlerin ve yöresel özelliklerin tanıtılmasını sağladı.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 13'ncüsü düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı "Sizin Oraların Nesi Meşhur?" sloganı ile Antalya Fuar Merkezi ANFAŞ’ta kapılarını ziyaretçilere açtı.

9-13 Ekim tarihleri arasında 81 ilden belediyeler, ticaret odaları, kadın girişimci kooperatifleri ve turizm şirketlerinin katılacağı fuarda Düzce Belediyesi de iştirak şirketi BelTUR A.Ş. çatısı altında iki farklı stantta yöresel ürünlerinin tanıtımını sağladı.


Türkiye'nin her yerinden insanların akın ettiği stantlarda ziyaretçiler Düzce standına yoğun ilgi gösterirken, Şekersiz Fındık Ezmesi'nden Közlenmiş Patlıcan Sosuna, Coğrafi İşaretli Düzce Acıkasından Sebzeli Erişteye, birbirinden farklı ve lezzetli ürünler fuarı gezenlere tanıtıldı

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen YÖREX Fuarının da gözdesi haline gelen Düzce standı bu yıl da ziyaretçilerin en yoğun ilgi gösterdiği yer haline geldi. 13 Ekim Pazar akşamına kadar devam edecek olan fuar, sabah 10.00 – akşam 20.30 saatleri arasında ziyarete açık olarak hizmet verecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.10.2024
15:24

Fuarda oalan Sadece düzce belediyesi mi. Bu nasıl bir haber.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Alper tüfekci


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.