İbre yerliye döndü

İbre yerliye döndü

 İbre yerliye döndü

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün transfer planlaması ve teknik direktör arayışlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Sportif anlamda zor bir başlangıç yaptık. Çok çalkantılı bir dönem geçirdik. Taraftarlarımız çok sabırlı davrandılar. Bize olan güvenleri eksilmedi. Sıkıntılı dönemi atlatmaya çalışıyoruz. Salı günü biletler hemen tükendi. Biz o maçı taraftarımızla kazandık. Kolay bir maç değildi. Seyirci o gece bizi çok mutlu etti. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. 4 aylık süre büyük üzüntüler ve sıkıntılarla geçti. Beşiktaş hiçbir zaman üçüncülüğü hedeflemez. Kupayı aldığımız takdirde özür borcunu futbolcularımız yerine getirmiş olacak. Büyük bir mücadele. Gelecek sezon için daha umutluyum."

"Sergen ve Şenol hocam Beşiktaş'ın çok önemli insanları. Ayrışmaya gidilmesini doğru bulmuyorum. Her iki hocamın da Beşiktaş'ın gündeminde olacağına inanıyorum. 23 Mayıs bittiğinde liglerde de durum belli olur. Serdar Topraktepe'yle görüşeceğiz ilk. Her şey olabilir. Asla, asla demeyeceksin. Otururuz konuşuruz. Sergen Yalçın, Şenol Güneş ve Nuri Şahin Türkiye'nin kıymetleri. Yabancı hocalarla ilgili de görüşüyoruz. 23 Mayıs'a kadar kimseyle görüşmeyeceğiz. Tercihimizi daha çok Türk hocaya doğru götürmek istiyoruz. Şartlar ne gösterir bilemiyorum. Arkadaşlarım Türk hoca konusunda daha sıcak. Oturacağız ve konuşacağız. Şu anda buna konstantre değiliz. Sergen Yalçın, Şenol Güneş ve Nuri Şahin dışında Türk adaylar da var. Yerli olunca illa Türkiye'den olması gerekmiyor. Görüşmeleri bitireceğiz. Şartları göstereceğiz. Bu sefer zamanımız var. Şubat ayında zamanımız yoktu."


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.