Baja Rallisi Nefesleri Kesecek

Baja Rallisi Nefesleri Kesecek

2024 Türkiye Baja Şampiyonası’nda heyecan, 25-26-27 Ekim tarihlerinde, Bolu Offroad Spor Kulübü (BOLOFF) tarafından organize edilen Baja Bolu ile devam ediyor. ICRYPEX, Spor Toto katkılarıyla düzenlenen şampiyonanın 3. ayağı, Bolu’nun eşsiz doğası ve zorlu parkuru, katılımcılara sınırlarını zorlama fırsatı verirken, sporseverlere de büyüleyici manzaralar eşliğinde adrenalin dolu bir hafta sonu yaşatacak.

25 Ekim Cuma günü saat 13.30’da seremonik start ile başlayacak olan Baja Bolu, Karaköy Tarihi Camii karşında belirlenen İzzet Baysal sıralama etabı ile devam edecek. 26 Ekim günü Demirciler-Çaygökpınar arasındaki 100 kilometre uzunluğundaki Koru Hotel etabı iki kez geçecek olan ekipler, 27 Ekim günü ise aynı bölgedeki 75 kilometre uzunluğundaki BOLOFF etabını iki kez geçerek zorlu yarışı tamamlayacaklar. Baja Bolu, aynı gün saat 17.30’da Bolu Valiliği önünde düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.

Offroad tutkunlarının 3 gün boyunca seyirci alanlarından takip edebilecekleri yarışta, Karaçayır Yüzme Havuzu otoparkındaki servis alanı da izleyicilerin ziyaretine açık olacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.