‘Teşkilatlarımızla Daha Da Güçlenerek Yolumuza Devam Edeceğiz"

‘Teşkilatlarımızla Daha Da Güçlenerek Yolumuza Devam Edeceğiz"

‘Teşkilatlarımızla Daha Da Güçlenerek Yolumuza Devam Edeceğiz

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu 8. Olağan Kongre sürecinin AK Parti'nin geleneğine yakışan bir şekilde, kardeşlik ve dayanışma içinde gerçekleştirileceğini söyledi. 


8. Olağan kongre heyecanını yaşadıklarını söyleyen Hasan Şengüloğlu “Umudun, İcraatın ve Geleceğin Adı AK Parti” sloganıyla düzenlenenecek olan belde ve ilçe kongrelerinin hayırlı olmasını diledi. 


Kongrelerin yenilenmenin ve değişimin öncüsü olan programlar olduğuna dikkat çeken Şengüloğlu ‘’ Partimizin 8. Olağan kongre heyecanı başladı. Teşkilatlarımızla daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi inşallah AK Parti'nin geleneğine yakışan bir şekilde, kardeşlik ve dayanışma içinde 8. Olağan Kongre sürecini yöneteceğiz ‘’ dedi. 


AK Parti’nin üye sayısı itibarıyla Düzce'nin en büyük ailesi olduklarını hatırlatan Şengüloğlu ‘’ Hizmet aşkıyla yol ve dava arkadaşlığı yapmış bir siyasi partiyiz. AK Parti teşkilatlarını bir arada tutan kutlu davanın gücüdür’’ diye konuştu.

 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Düzce için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen İl Başkanı Şengüloğlu ‘’ 8. Olağan kongre sürecimizin ilimize ve memleketimize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğimiz kongrelerimize tüm hemşehrilerimiz ve tüm dava arkadaşlarımızı davet ediyorum ’’ dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
12.10.2024
22:29

Memleket in içine ettiniz neyi güçlenecek siniz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Ali demir


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.