“Verdikleri Mücadele Takdire Şayandır”

“Verdikleri Mücadele Takdire Şayandır”

“Verdikleri Mücadele Takdire Şayandır”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Mesai mefhumu gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirme ve her konuda haberdar etme noktasında verdikleri mücadele takdire şayandır” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Özlü, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Basın, demokratik ülkelerin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Gazeteciler ise haber alma özgürlüğü, toplumda farkındalık oluşturulması, ifade ve fikir hürriyetinin kamusal alanda yayılabilmesi açısından büyük bir sorumluluğa sahiptirler. Aynı zamanda, kamuoyunun haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamanın yanı sıra yeni görüş ve önerilere fırsat tanıma, demokrasinin işlerliğine katkı sağlama gibi pek çok sorumluluğu yerine getirmektedir.

Toplumun doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmasında aracı olan, her türlü zorluğa ve sıkıntıya rağmen fedakarca çalışan basın mensuplarımızın mesai mefhumu gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirme ve her konuda haberdar etme noktasında verdikleri mücadele takdire şayandır.

Halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getiren biz idarecilerin yol ve mesai arkadaşları konumunda yer alan değerli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, bu uğurda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, mesleğini icra etmeye devam eden gazetecilerimize başarılar diliyorum.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.