FETÖ elebaşı Gülen’in ölümüne böyle sevindi bedava tatlı dağıttı

FETÖ elebaşı Gülen’in ölümüne böyle sevindi bedava tatlı dağıttı

Simitçi Ercan, Fetullah Gülen’in ölümünün ardından vatandaşlara tatlı dağıttı.


Düzce’de uzun yıllardır simitçilik yapan Ercan Biltaş, FETÖ Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünün ardından vatandaşlara tatlı dağıttı. Biltaş “İnşallah tüm vatan hainleri aynı akıbeti yaşar ve vatansız ölürler” dedi. 


FETÖ Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünün ardından Düzce şehir merkezinde uzun yıllardır simitçilik yapan Ercan Biltaş isimli esnaf, simit tezgahına üzerinde “Kaçtığı ABD’de vatansız olarak öldü. Hayatı Türkiye Cumhuriyeti’ne kumpas kurmakla geçti. Türkiye Düşmanıydı. Dine, millete, devlete en büyük zararı verdi. Hesap vermeden gitti. İyi bilmezdik. Bir vatan haini geberdi. Darısı diğerlerinin başına İnşallah’ yazılı pankart asarak vatandaşlara tatlı ikram etti. Simit almaya gelen vatandaşlar afiyetle tatlıları yerken, pankartta yazılanları da dikkatlice okudular. 


Simitçi Ercan Biltaş, vatan hainlerinin aynı akıbeti yaşamalarını temenni ettiğini belirterek “15 Temmuz’un planlayıcısı bir vatan haininin ölümü ile yüreğimize azda olsa su serpildi ve bugün vatandaşlara tatlı ikram ettik. 251 vatandaşımızı bu hain yüzünden toprağa verdik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Diğer vatan hainlerinin de aynı akıbetini yaşamasını yada Türk adaleti önünde hesap vermesini diliyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.