Düzcespor teknik direktör Ahmet Yavuz ile yollarını ayırdı

Düzcespor teknik direktör Ahmet Yavuz ile yollarını ayırdı

 Düzcespor teknik direktör Ahmet Yavuz ile yollarını ayırdı

TFF 3 Lig 1. Grup'ta mücadele eden Düzcespor’da teknik direktör Ahmet Yavuz ve ekibiyle karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.


Düzcespor, evinde karşılaştığı Karşıyaka'ya 2-1 mağlup olurken, maçın ardından kulüpten yapılan açıklamada teknik ekip değişikliğine gidildiği duyuruldu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz yönetim kurulu Karşıyaka maçı sonrasında yaptığı değerlendirme sonucu Teknik direktör Ahmet Yavuz ve ekibiyle karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Ahmet Hocamıza ve ekibine kulübümüze yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eder kariyerlerinde başarılar dileriz.

Ayrıca Başkanımız Mehmet Saygun ve yöneticilerimizin yeni teknik direktör konusunda yaptığı görüşmeler neticesinde yeni hocayla görüşülüp prensip anlaşmasına varıldı. Yeni hoca yarın Düzce’ye gelecek ve kamuoyuna açıklanacak. Detaylar paylaşılacaktır” denildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.10.2024
21:01

Mehmet saygun başkanın hedefleri olan düzcespora yukarıya oynatacak bir teknik ekip olursa düzcespora katkı verir Düzcespor hedefi tutturacak sistem kurulmalı herkes işini iyi yapıp Düzcespor zirveye çıkar düzcespora başarılar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,00
Fatih kurt


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.