Gazze İçin Yürüdüler

Gazze İçin Yürüdüler

Gazze İçin Yürüdüler

Gazze’de yaşananları protesto etmek için “Gazze Nöbet Çadırı” kuran Düzce Üniversitesi, konuyla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla “Gazze’de İşgale Son Yürüyüşü” gerçekleştirdi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, ilk olarak Gazze Nöbet Çadırı’nı ziyaret ederek öğrencilere ve Düzce Üniversitesi yetkililerine örnek çalışmaları için teşekkür etti. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, öğretim üyeleri ve öğrenciler 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii’ne kadar “Gazze’de İşgale Son Yürüyüşü” gerçekleştirdi. Yürüyüş sonunda gerçekleştirilen basın açıklamasında Filistin ve Gazze’de yaşanan şiddetin hiçbir haklı gerekçesinin bulunmadığı, uluslararası hukukun ihlal edildiği belirtilerek şiddetin bir an önce sona ermesi gerektiği ifade edildi. Basın açıklaması Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde okundu. Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Karagöz tarafından yapılan dua ile program sona erdi.

Öğleden sonra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan Gazze Nöbet Çadırı’nı ziyaret eden Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Esra Uzun, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Karslıoğlu ve protokol üyeleri alanda Düzce Üniversitesi tarafından hazırlanan fotoğraf sergisini ziyaret etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://duzcetv.com sorumlu tutulamaz.